• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid a obținut o victorie categorică împotriva, 3-0 împotriva lui Las Palmas, cu care a întrerupt seria negativă începută cu eșecurile în fața Gironei și a lui Tottenham. Cu toate acestea, Zinedine Zidane are în continuare bătăi de cap.

Potrivit Calciomercato, chiar căpitanul Sergio Ramos l-a avertizat pe antrenorul francez că riscă să aibă parte de o răscoală în vestiar dacă nu reușește să-i mulțumească pe toți jucătorii.

Conform sursei citate, fundașul i-ar fi transmis lui Zidane că Marco Asensio nu este deloc fericit cu privire la statutul său în echipă. Jucătorul de 21 de ani a făcut parte destul de rar din primul 11, asta deși a demonstrat, prin reușitele sale, că merită să evolueze constant din primul minut.

Asensio a fost titular în cinci din ultimele șase meciuri din La Liga, dar lucrurile, în cazul său, s-ar putea schimba curând. Odată cu revenirea lui Gareth Bale după accidentare, tânărul mijlocaș ofensiv al madrilenilor ar putea lua loc din nou pe banca de rezerve.

Zidane se vede nevoit astfel să gestioneze foarte atent situația din atac, acolo unde are la dispoziție jucători de clasă mondială, precum Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Isco sau Marco Asensio.

O eventuală problemă în vestiar, care să-i aibă în centrul atenției pe starurile din ofensivă, ar fi încă o bătaie de cap pentru Zizou, mai ales după startul dificil de campionat.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT