• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Într-o perioadă în care jucătorii Realului "cad" pe capete, Zinedine Zidane are parte şi de o veste bună: Casemiro, unul dintre preferaţii antrenorului francez, a revenit la antrenamentul cu echipa

Mijlocaşul de 24 de ani a suferit în urmă cu două luni o fractură de peroneu în partida cu Espanyol (2-0). Verdictul medicilor a fost unul corect, el revenind după două luni, timp în care a pierdut derby-ul cu Atletico (3-0).

În vârstă de 24 de ani, Casemiro a strâns 199 de minute în acest sezon de La Liga.

Problemele Realului rămân încă mari: Pepe se antrenează cu restul grupului, dar Toni Kroos şi Alvaro Morata au parte de accidentări mai grave şi au şanse mici să prindă El Clasico. Pe această listă a accidentaţilor se adaugă şi Gareth Bale şi Marcelo, cei care au fost înlocuiţi în meciul de Champions League de la Lisabona.

Astfel, cel mai probabil, linia mediană a Realului în următoarea perioadă va fi formată din Casemiro, Luka Modric şi Isco.

Barcelona - Real Madrid, El Clasico, se va disputa pe 3 decembrie, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.