• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cesc Fabregas (28 de ani), mijlocașul celor de la Chelsea, a recunoscut, într-un interviu acordat pentru Marca, că, înainte de a fi achiziționat de FC Barcelona de la Arsenal, în 2011, a fost aproape de a semna cu rivala de moarte a catalanilor.

Fotbalistul a dezvăluit că a lipsit foarte puțin ca să îmbrace tricoul celor de la Real Madrid.

”Au fost mai multe contacte cu cei de la Real, cu președinți diferiți. Niciodată afacerea nu s-a închis. Au fost mai multe discuții, dar niciodată nu s-a ajuns la un acord final”, a spus jucătorul celor de la Chelsea.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Chiar dacă a rămas cu un gust amar după despărțirea de Barcelona, Fabregas a spus că-i este dor de Catalunya.

”Desigur, mi-e dor. Mi-am petrecut o mare parte din viața mea acolo, dar Londra este un oraș care mă tratează foarte bine”, a mai spus Fabregas.

Imediat cum a terminat de acordat interviul pentru cei de la Marca, în Cafeneaua Cappuccino din piața Independenței din Madrid, Fabregas s-a deplasat la Ambasada Franței din capitala Spaniei pentru a depune o minge de fotbal drept simbol în memoria victimelor din atentatul de vineri seara.