• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Toni Kroos şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2022 şi a anunţat că intenţionează să-şi încheie cariera pe Santiago Bernabeu.

"Este o zi specială pentru mine, pentru că e genul de contract pe care îl semnezi doar o dată în viaţă sau de cel mult două ori. Sunt foarte fericit să fiu la cel mai mare club al lumii. Am petrecut doi ani minunaţi aici şi sper să urmeze şi alţii.

Este evident că a fost o decizie pe care atât eu, cât şi clubul am luat-o gândindu-ne nu doar la trecut şi prezent, ci şi la viitor. Un acord pe termen lung înseamnă că ambele părţi vor să rămână împreună mult timp.

Sunt foarte fericit. Din prima mea zi aici m-am simţit cu adevărat binevenit. Şi dragostea fanilor a fost de asemenea ceva special.

Planul meu este să mă retrag de aici. E un acord pe 6 ani şi sunt determinat să joc aici fiecare dintre aceşti 6 ani. Voi avea 32 de ani când contractul se va încheia şi este o bună oportunitate să-mi termin cariera aici. Nu mă văd jucând până la 36 de ani", a declarat mijlocaşul german.

Fostul jucător al lui Bayern Munchen şi-a fixat şi următorul obiectiv în capitala Spaniei - titlul în La Liga.

"Vreau să câştig campionatul aici. Este important pentru noi. La Real Madrid trebuie să câştigi totul. Am câştigat Liga Campionilor, dar îmi doresc şi un titlu. Câteodată ne lipseşte constanţa şi probabil de aceea nu l-am câştigat", a spus Kroos.