• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB de către Nicolae Dică, după meciul cu Voluntari, pentru comportament nesportiv, iar patronul echipei a anunțat că va și amendat cu 25% din salariu. Între timp, însă, se pare că s-ar fi răzgândit.

Gigi Becali a dezvăluit că nu i-a aplicat încă sancțiunea atacantului de 26 de ani și este posibil ca acesta să fie iertat de amenda stabilită inițial.

”I-am făcut referat pentru 25 la sută din salariu, dar amenda încă nu i-am aplicat-o. E la mine în sertar”, a anunțat Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În această perioadă, atacantul se pregătește separat, la baza echipei din Berceni, și respectă cu strictețe programul special de antrenament. Pe lângă pregătirea specifică, Alibec urmează și un tratament pentru pubalgia de care suferă, astfel încât la revenirea pe gazon să fie apt sută la sută.

Alibec nu trece prin cel mai bun moment al carierei. Atacantul nu a reușit să marcheze niciun gol în această ediție de campionat, având doar două reușite în meciurile europene.

14 meciuri și două goluri are Alibec pentru FCSB, în acest sezon, în toate competițiile.

3 milioane de euro este cota de piață a lui Alibec, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT