• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli - Gaz Metan 1-0.Odată cu victoria în faţa Gazului, ACS Poli Timişoara a ajuns la zece meciuri conscutive fără eşec pe Dan Păltinişanu şi a făcut uitată penalizarea de 14 puncte de la începutul sezonului. Pentru jucătorii lui Ionuţ Popa urmează prima manşă din semifinalele Cupei României, pe terenul Astrei.

"Par eu trist, dar în suflet sunt bucuros. Mergem să jucăm și în cupă, să respectăm competiția. Suntem singura echipă din țară pe care o laud, Poli Timișoara, care joaca pe trei fronturi și merge mai departe" a declarat la final Ionuț Popa.

"Am început campionatul cu gândul că nu avem ce pierde și uitați unde am ajuns. Suntem în finala din Cupa Ligii, o semifinala a Cupei României și unde suntem în campionat" a adăugat Alexandru Popovici.

Meciul dintre Astra şi ACS Poli Timişoara va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, marţi, de la ora 20:00. Bănățenii au probleme importante de lot, dar sunt gata pentru duelul cu formația pregătită de Marius Șumudică.

"Conducerea vrea sa mergem pe toate fronturile, vedem acum și care sunt apti. Să și eu în vestiar să vedem câți mai sunt apți și ce putem face până marți" a declarat Bogdan Străuţ, autorul golului decisiv din duelul bănățenilor cu Gaz Metan Mediaș.