• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Viitorul a produs surpriza și a cucerit titlul în Liga 1, asta deși clubul condus de Gică Hagi a avut un buget mult mai mic decât FCSB. ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Cristi Bivolaru, unul dintre conducătorii Viitorului, a vorbit despre cheltuielile pe care le are Academia, dar și noua campioană a Ligii 1.

"Bugetele sunt diferite! Academia cheltuie în jur de un milion de euro pe an, cheltuim probabil dublu față de Dinamo și Craiova, în ceea ce privește juniorii. Este o societate non-profit.

Clubul Viitorul, în schimb, este o societate pe acțiuni. Sunt în jur de 4,5-5 milioane de euro. Dar aici includem și baza, stadionul central, trei terenuri cu gazon, utilități", a spus Bivolaru. "De exemplu, instalația de încălzire ne-a prăjit serios în iarnă", a glumit acesta.

Imediat după victoria cu CFR, scor 1-0, Gică Hagi a recunoscut că Viitorul a avut un buget de play-out, în acest sezon.

"Am avut buget de play-out. Primele pentru titlu vom încerca să fie pe măsură. Jucătorii au şi bonusuri, nu numai contractul fix, dar avem şi prime de obiectiv. Noi am ajuns la acest succes cu jucători veniţi tot timpul liberi de contract.

Nu am avut bani din transferuri, doar în iarnă am făcut un sacrificiu pentru Neluţ Roşu", a spus Hagi, după cucerirea titlului.