• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Constantin Budescu a avut un schimb de replici de la distanță cu Gigi Becali. Marius Șumudică a vorbit despre caracterul jucătorului pe care l-a antrenat la Astra. Tehnicianul a dat și un exemplu din timpul unui meci cu West Ham.

”Mie mi-au fost de ajuns 2 ani să lucrez cu Budescu și Alibec și îi cunosc mai bine decât altii care au lucrat 10 ani. Îmi erau prieteni în primul rând și știam ce să ler, erau alături de mine.

De aceea am și zis exact ce trăsături de caracter au. Budescu rămâne același. Poți să-l trimiți la echipa a treia pentru că se comportă la fel. Acesta este Budescu. Nu are trac. Eram odată la un meci cu West Ham și i-am zis să aibă grijă că este acolo un adversar.

Și mi-a zis da, dar aici este Budescu. Ăsta a fost răspunsul lui. E un băiat deosebit, o să-l admir toată viață și pe el și pe Alibec”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Becali s-a supărat pe Budescu după meciul cu Astra (0-2) și a anunțat că jucătorul anului din fotbalul românesc nu va mai executa cornerele în meciurile FCSB.

Totuși, Nicolae Dică nu a ținut cont de ordinul finanțatorului și mijlocașul de 28 de ani a bătut cornerele în duelul cu Juventus (4-0). Mai mult, ”Budi” a în închis tabela cu o execuție superbă, direct din corner. Acesta a avut apoi și o reacție spre loja lui Becali.

VIDEO CU GOLUL LUI BUDESCU

 


”Nu sunt capricios. Acesta este genul meu și am mai spus asta de mai multe ori: nu mai am timp să mă schimb acum”, a comentat Budescu, la Gala Fotbalului Românesc.