• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tot mai multe cluburi vor să profite de situația grea prin care trece Astra Giurgiu, iar Marius Șumudică ar putea să rămână fără o serie de oameni importanți în această pauză de iarnă.

Pe lângă Constantin Budescu, Denis Alibec este și el dorit de mai multe echipe. Gigi Becali îl dorește pe acesta la Steaua, însă Alibec ar putea să ajungă în cele din urmă în străinătate, la BATE Borisov, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Campioana Belarusului, care a evoluat în acest sezon în grupele UEFA Champions League, oferă 400.000 de euro în schimbul lui Denis Alibec, însă Astra forțează nota și speră să obțină 800.000 de euro pentru unul dintre cei mai valoroși jucători din lot.

Astra vrea să ia cea mai bună decizie, în condițiile în care Alibec, cotat la aproape 2 milioane de euro pe site-urile de specialitate, ar fi dorit și de SteauaCeltic Glasgow, dar și de un club din Belgia.

25 de ani este vârsta lui Denis Alibec