• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus București - FCSB. Autor al unui autogol după doar 13 secunde, Artur Jorge a fost aspru criticat la pauza meciului de la Ploiești de Gabi Balint. Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, în emisiunea ”Fotbal Club”, că nu a remarcat nimic bun în jocul portughezului

Doi fundași centrali care nu joacă împreună și care s-au antrenat două zile. Nu sunt relații de joc, dar fiecare post are niște principii. Ca fundaș central trebuie să ai niște calități ca să joci acolo, să fii bun la cap, să fii bun unu contra unu, să fii puțin mai rapid, agil... Eu m-am uitat în prima repriză la cei doi fundași centrali... Foarte multe greșeli, în afară de autogolul pe care l-a înscris, care i se poate întâmpla oricui și care, din punct de vedere moral, te poate duce la pământ.

Nu mi-a plăcut nimic la Artur Jorge. Nu mi-a plăcut serviciul, în afară de câteva pase laterale simple. Orice pasă pe care a încercat să o dea în profunzime a greșit-o, la cap a fost depășit - au mai avut o ocazie cei de la Juventus tot de lângă el, Măzărache a făcut ce a vrut cu ambii jucători”, a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Fostul jucător a analizat și evoluția lui Dragoș Nedelcu, despre care a spus că ”urăște postul de fundaș central”.

Nu e nicio soluție cu niciunul dintre ei, în momentul ăsta. Să nu fim categorici cu Artur Jorge, pentru că trebuie să îl mai vedem, dar am spus ceea ce am văzut acum”, a mai zis Balint.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT