• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a adus nu mai puţin de 6 jucători în această iarnă, însă nu a încheiat campania de achiziţii. Deşi au fost aduşi sub comanda sa în această iarnă Bourceanu, Pintilii, Pârvulescu, Momcilovic, Marica şi Bawab, Reghe insistă pentru un ultim transfer. Este vorba despre Gabi Enache, de la Astra.

Becali şi Reghe nu renunţă la visul de a aduce cel puţin un jucător de la gruparea giurgiuveană. Dacă la început se vorbea despre Budescu, Alibec, De Amorim, Junior Morais şi Enache, acum pe lista roş-albaştrilor a mai rămas doar ultimul. Fotbalistul de 25 de ani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Astra, iar campioana vrea să profite de acest lucru.

Ultimele negocieri dintre Steaua şi Astra, la care au fost prezenţi Anamaria Prodan şi Petre Buduru, nu au avut vreo finalitate. Gruparea din Ghencea i-a dorit la pachet pe Budescu şi pe Enache şi a oferit două milioane de euro, plus TVA, conform soţiei antrenorului Stelei. Propunerea a fost refuzată, iar Budescu va ajunge în Qatar, la Umm Salal.

Steaua se vede nevoită astfel să se mulţumească doar cu Gabi Enache, pentru care oferă 300.000 de euro. Jucătorul e cotat la două milioane de euro, dar, cum este la final de contract, roş-albaştrii ar putea să-l achiziţioneze gratis în vară. Astfel, pot profita acum de faptul că Ioan Niculae vrea totuşi să ia o sumă de bani pentru fotbalistul de bandă dreaptă.

Campioana a făcut oferta pentru Gabi Enache şi aşteaptă acum un răspuns final de la Astra. Marius Şumudică se opune plecării jucătorului său, dar răspunsul final va fi oferit de către patron.

Gabi Enache (25 de ani) este văzut drept candidatul perfect pentru postul de fundaş dreapta la Steaua, Reghe fiind impresionat de calităţile fizice ale actualului jucător al Astrei. Râpă ar fi rezervă, iar Papp ar fi folosit exclusiv ca fundaş central.


"O să aflaţi sigur, daca e să se ducă Enache la Steaua, anunţă Gigi imediat." - Petre Buduru, preşedinte Astra

300.000 de euro oferă Steaua pentru Enache

2.000.000 de euro e cota de piaţă a lui Enache

3 goluri şi 7 pase decisive are Gabi Enache în 31 de meciuri pentru Astra în toate competiţiile, în acest sezon