• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Astra Giurgiu are două oferte concrete în momentul de față pentru unul dintre cei mai buni jucători ai ei, Alexandru Ioniță II. Fostul jucător al Rapidului, în vârstă de 22 de ani, este dorit atât de Konyaspor, cât și de cei de la CS U Craiova, cluburi care au înaintat deja ofertele.

Concret, Astra Giurgiu, fosta campionată din Liga 1, are de la Konyaspor o ofertă de 800.000 de euro pentru Alexandru Ioniță II. La fel de interesantă este și propunerea lui CS U Craiova, celălalt club interesat de atacant. Oltenii oferă 500.000 de euro plus doi jucători la schimb. Însă niciuna din cele două echipe nu se ridică la nivelul pretențiilor invocate de giurgiuveni, și anume 1,5 milioane de euro.

New York Red Bull, pe urmele lui Ioniță II

Contractul lui Ioniță este valabil până în vară și oarecum surprinzător este interesul americanilor de la New York Red Bull. Aceștia l-au cedat sub formă de împrumut pentru un sezon pe Anatole Bertrand-Abang la formația giurgiuveană și de când îl urmăresc l-au remarcat și pe Ioniță II. După cum se știe și CFR Cluj este interesată de serviciile fotbalistului de 22 de ani, dar până la întreruperea campionatului nu se poate ajunge la nimic concret.