• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 1-1. După partida din Gruia, oficialii roș-albaștrilor, prin vocea lui MM Stoica, au spus că arbitrajul lui Ovidiu Hațegan a fost corect. Directorul sportiv al roș-albaștrilor l-a contrat dur pe Dan Petrescu, cel care s-a plâns de faptul că ”centralul” a fost de partea oaspeților.

Reacția ardelenilor nu a întârziat. Bogdan Mara, membru în conducerea fostei campioane, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Nicolae Dică și a lui MM Stoica.

”Gigi Becali a făcut cea mai pertinentă analiză asupra meciului, când a spus că Steaua nu a jucat nimic, deși are jucători de mare calitate. În primele 63 de minute, Steaua nu a avut niciun șut pe spațiul porții, iar singura dată când au fost periculoși s-a întâmplat la acea lovitură de cap a lui Bălașa, care s-a dus peste poartă. Presiunea pe care au exercitat-o asupra arbitrilor, înainte de meci, a avut efect, pentru că golul lui Urko Vera a fost anulat incorect.

Nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar MM Stoica și Dică au încercat mereu să arunce vina pe CFR pentru lipsa lor de rezultate. Nu poți să-ți ascunzi incompetența mereu lovind în noi!

MM și Dică au încercat mereu să arunce vina pe CFR, să pună presiune, când nu au avut rezultate”, a spus Mara la Digi Sport.

”MM să nu uite că Dan Petrescu i-a întins o mână, cândva!”

Mara a mai spus că MM Stoica ar trebui să-i fie recunoscător lui Dan Petrescu și că nu are dreptate în cazul Hoban.

”Dan Petrescu n-a spus nimic rău de MM Stoica iar el îl acuză mereu, că fură, că-și bagă echipa cu fundul în poartă, deși avem cel mai bun atac, cu 20 de goluri marcate.

Iar MM Stoica să nu uite că Dan Petrescu i-a întins o mână la un moment dat, când a fost adus la Unirea Urziceni, la propunerea lui Dan Petrescu. Iar echipa de atunci a fost creația lui Dan Petrescu, nu a lui MM Stoica. Asta și apropo de Hoban.

La Urziceni, toți jucătorii au fost aduși la cererea lui Dan Petrescu, nu a lui MM Stoica. L-a urmărit atunci, de aceea abia acum l-a adus. MM era doar un liant între conducere și echipă. MM a mâncat o pâine alături de Dan Petrescu”, a mai spus fostul mijlocaș.

”Ar trebui să le fie rușine în fața patronului. Ar trebui să defileze în campionat, să aibă 2-0, 3-0 înainte de startul fiecărui meci!”

Mara și-a continuat tirada și a spus că MM și Dică ar trebui să-i ceară scuze patronului pentru modul în care arată echipa.

”Noi nu avem jucătorii și investițiile lui Gigi Becali. Dacă Steaua și MM știu că au primit o limuzină din partea lui Gigi Becali și nu știu să o conducă, asta nu mai e vina CFR-ului!

Drept dovadă și conflictul dintre MM Stoica și Denis Alibec, care arată că problema lor nu e CFR-ul, ci propria lor echipă. Înainte de a-i analiza pe alții, să-și vadă de vestiarul lor.

Vor să arunce cu praf în ochii patronului. Ar trebui să le fie rușine în fața patronului, pentru că le-a adus cei mai buni jucători din Liga 1, a făcut transferuri de 15 milioane de euro. Ei ar trebui să defileze în campionat, să aibă 2-0, 3-0 înainte de startul fiecărui meci ”, a mai spus Mara.