• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-2. Alexandru Băluţă e sigur că CS U Craiova merita victoria în derby-ul cu Dinamo, în care a revenit de la 0-2 la 2-2 şi a mai avut două ocazii importante de a câştiga în prelungiri.

"A fost un spectacol frumos, lumea asta aşteaptă de la noi, să arătăm aşa cum am arătat în a doua repriză. Trebuia sa începem aşa cum am început şi în a doua repriză şi eu zic că am fi înscris mai mult. După acea eliminare se pare că am reuşit să strângem rândurile şi nu le-am mai dat soluţii. Eu zic că ei sunt foarte norocoşi că au plecat cu un punct de aici. Dacă băteam cu 4-2 sau 5-2 nu se supăra nimeni", a declarat Băluţă.

"Internaţionalul" Craiovei consideră că oltenii au fost dezavantajaţi de Ovidiu Haţegan, care le-ar fi refuzat un penalty în minutul 72.

Băluţă e nemulţumit şi de eliminarea lui Hristo Zlatinski din minutul 29, la o fază la care şi el a primit cartonaşul galben.

"M-a deranjat că trei de la Dinamo s-au dus la Bancu, eu m-am dus să îi despart şi s-a interpretat greşit că am băgat mâna în gât unuia din jucătorii lor, când eu am vrut doar să îi despart. Nu aş fi meritat să primesc cartonaşul galben, e frustrant că acest cartonaş mă suspendă pentru meciul următor. Zlati (n.r.Hristo Zlatinski) mi-a spus că nu a vrut să lovească, el a alunecat, a fost un duel, jucătorul de la Dinamo s-a ciocnit cu Bancu şi arbitrul a văzut sânge şi i-a dat roşu. În meciul nostru cu CFR arbitrul i-a dat doar galben fundaşului lor la o astfel de fază. A fost un contact al meu cu Romera (n.r. în careul lui Dinamo), dar aşa a văzut arbitrul", a mai spus Băluţă.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT