• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Dinamo 1-0. Denis Alibec rămâne fără gol marcat în actualul sezon de Liga 1, în care a jucat 8 dintre cele 12 etape disputate până acum. Titular în derby-ul cu Dinamo, căpitanul vicecampioanei din stagiunea trecută a fost schimbat la pauză, iar finanțatorul stelist Gigi Becali l-a făcut praf la final, nu înainte să cânte ca un tenor veritabil.

VIDEO CU GIGI BECALI CÂNTÂND

Gigi Becali a dat nişte declaraţii savuroase: "Toată emoţia de final, îţi dă o energie care te face să cânţi Traviata de Verdi. Mi-a plăcut totul. Dăruire, valorea.

Alibec, de Alibec ne arde acum? Să vedem mendrele lui? Mă interesează pe mine Alibec acum, eu cânt Traviata. Când baţi pe Dinamo, nu vedeţi că lumea nu pleacă de la stadion?

Eu lucrurile astea le fac ca să le transmit suporterilor. Mai contează la ora asta Europa League? E bucurie. Îmi dau şi eu seama că o victorie cu Dinamo e mult mai importantă. Nu mă interesează de scouteri. Dică e mare", a spus Becali, la finalul meciului.

După primele 12 etape, FCSB e pe locul 2, cu 25 de puncte, la o singură lungime de liderul CFR, care însă are un meci mai puţin disputat.

Astra - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

VIDEO La Traviata, în interpretarea celor 3 mari tenori: Placido Domingo, Luciano Pavarotti și Jose Carreras