• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi a anunţat că o revenire a lui Ianis Hagi în Liga 1 nu e deloc imposibilă, iar Gigi Becali a ţinut să specifice din nou că îl aşteaptă pe mijlocaşul de 19 ani al Fiorentinei la FCSB.

"Uşile Stelei sunt larg deschise pentru Ianis. Eu l-aş lua pe Ianis, dar doar dacă vrea Gică. Pentru Gică aş face asta, lui i-aş face toate poftele.

Dar eu zic că cel mai bine pentru Ianis ar fi să vină să mai joace un an la Viitorul. Dacă vrea Gică să îl lase la Steaua, îl luăm", a spus Becali pentru PRO TV.

"Cu tot respectul pentru Pescara, dar nu e ideea mea, şi nici a lui Ianis, să meargă în liga a doua. Indiferent, oriunde, în orice ţară, el îşi doreşte să joace în prima liga. Poate fi în Italia, în România, în Franţa, oriunde, în Spania, dar nu în Liga a doua.

Vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. Dacă lucrurile vor continua tot pe această linie, va trebui să găsim o soluţie, să meargă undeva unde să joace. Îi trebuie o echipă la care să joace, care îl doreşte, care îl vede, care îi va da spaţiu.

Ianis e un decar veritabil, un număr 10 pur. Cred că România are nevoie de acest decar, că văd că e bătălie mare", a spus Hagi, într-o conferinţă de presă.

Presa din Italia anunța din urmă cu câteva săptămâni că Zeman a pus ochii pe Hagi de mai multă vreme și trecerea acestuia la Pescara ar fi "soloția perfectă". Una din cele două apariții ale lui Ianis în tricoul viola a fost chiar împotriva celor de la Pescara, atunci când a fost remarcat de Zeman. "Antrenorul e înnebunit după el" nota presa din Italia.

Corriere dello Sport notează că Zeman vrea că orice preț să-l împrumute pe fiul lui Gică Hagi și-l consideră pe acesta "un jucător care poate face diferența". "Este unul dintre cei mai tehnici tineri jucători", a mai spus acesta, conform jurnaliștilor italieni.

2 meciuri are Ianis Hagi pentru echipa mare a celor de la Fiorentina
14 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera.
750.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi