• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali e hotărât să-l ia pe golgheterul Slovaciei, Adam Nemec, unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Becali a mărturisit ce salariu este gata să îi ofere lui Nemec și cât poate primi Dinamo în această iarnă, dacă este de acord cu transferul.

"E ceva adevărat, dar nu în totalitate. Am vorbit cu impresarul, ca să ştim situaţia jucătorului. Mi-a spus că în iarnă poate semna şi i-am oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Dacă atât îi oferă şi Dinamo, să rămână acolo. O să vedeţi ce o să se întâmple, o să fie ca Gnohere. Dacă nu îi dau drumul acum pe cât ofer eu - 500.000 de euro -, o să îl dea pe 200.000 de euro", a spus Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Eu vreau să ne înţelegem acum cu Dinamo, pentru că în iarnă jucătorul ar putea să mai aibă alte oferte. Eu acum ofer jumătate de milion de euro. Fac publică oferta, o transmit prin dumneavoastră", a fost mesajul lui Becali.

Adam Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 și mai are contract cu echipa pregătită de Vasile Miriuță până în 2018. Sezonul trecut, internaționalul slovac a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ”câinilor”, reușind să marcheze 13 goluri, în toate competițiile.

44 de meciuri, 15 goluri și 6 pase de gol are Nemec în tricoul lui Dinamo, de când a semnat cu echipa din șoseaua Ștefan cel Mare.

1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.com.