• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță e hotărât să nu se mai implice la Dinamo, iar rivalul său de la FCSB, Gigi Becali, a sărit în apărarea acestuia și a profitat de situația din "Ștefan cel Mare" pentru a continua conflictul de la distanță cu cei de la CSA Steaua.

Finanțatorul roș-albaștrilor e convins că lucrurile nu se vor limpezi nici în Giulești, după ce nimeni nu s-a înscris la licitația publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor grupării giuleştene, al cărei preţ de pornire a fost stabilit la 3,4 milioane de euro, plus TVA.

"Ce să zic despre problemele de la Dinamo? E foarte bine ce face Negoiță. Trebuie să își dea seama suporterii ce înseamnă un om care dă bani la fotbal. Să înțeleagă Talpan și CSA-ul ce înseamnă fotbalul. Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu 2 milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?

Tot ce se întâmplă acum în fotbal e numai și numai în favoarea mea. O să vedeți și la Rapid. Nu cumpără nimeni, marca Rapid se dă cu cel mult 100.000 de euro.

Dinamo e un club mare și se vinde cu 2 milioane de euro, dar nu-l ia nimeni. Asta e mai important! Suporterii, care cred că sunt tari, să pună ei 2 milioane și să ia clubul", a spus Becali, la Pro TV.