• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a dezvăluit, la Digi Sport Matinal, că şi-a sunat antrenorul, după ce a declarat public că se va implica la echipă, la finalul meciului de la Iaşi, pierdut de FCSB cu 0-1.

Deşi Dică i-a felicitat pe elevii săi pentru prestaţia avută, echipa creându-şi numeroase ocazii, Becali a tunat vineri seara, în direct la Digi Sport Special. Momcilovic, Teixeira şi Nedelcu au fost luaţi în colimator, însă cel mai şifonat a ieşit de departe tehnicianul echipei. Acesta a fost criticat pentru atitudinea de după meci, când i-a protejat pe fotbalişti, dând vina pe ghinion.

Prima înfrângere din ultimele 14 meciuri l-a făcut pe Becali să anunțe că se va băga din nou peste antrenor. Furia patronului a fost amplificată și de faptul că Nicolae Dică l-a ignorat înainte de meci și a făcut echipa așa cum și-a dorit.

"Imediat după meci l-am sunat pe Dică și i-am cerut iertare, dacă l-am supărat. I-am spus că opinia mea tot aia e, dar mi-am cerut iertare că a fost o declarație publică. Declarația tot aia rămâne, eu și acum sunt supărat. Niciodată nu mi s-a întâmplat să fiu supărat după atât mult timp după un meci.

Nu avem voie să facem pași greșiți, dacă vrem să luăm campionatul. Mai sunt multe etape, dar acel pas greșit trebuie să îl rezervăm. Trebuie să avem 4-5 puncte în plus în sezonul regulat, ca să ne permitem un pas greșit în play-off. După ce jucăm cu Craiova și cu CFR și îi batem, să fim campioni deja. Asta vreau eu", a declarat Gigi Becali, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".