• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Becali nu uită şi nu iartă. Farsa dinamoviştilor de la meciul cu City, care a făcut înconjurul lumii, încă îl irită pe patronul FCSB.

În contextul în care Negoiţă a anunţat, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, intenţia ireversibilă de a părăsi Dinamo, Becali a fost întrebat despre viitorul clubului rival. Latifundiarul a explicat că nu îşi doreşte un patron potent financiar în Ştefan cel Mare, pentru a se răzbuna pentru farsa făcută de "câini" vara trecută.

"Nu vreau să fie mai puternică Dinamo, vreau să rămână la nivelul ăsta. Mă oftic pe galeria lui Dinamo. M-a deranjat coregrafia aia, da. Aşa că eu vreau să râd de ei cu echipa. Ei au râs de mine cu suporterii, eu le arăt cine e Becali la fotbal", a spus Becali, la Digi Sport Special.

"Steaua va avea o galerie nouă din noul sezon", a spus în mai multe rânduri patronul Stelei, în urmă cu un an şi jumătate. Ideea pe care se baza pleca de la întâlnirile avute cu suporteri lui Dinamo. Sub acoperire, aceştia au discutat cu patronul vicecampioanei pe seama unor viitoare coregrafii (evident, pretinzând că sunt fani ai Stelei).

Pentru a reuşi să îşi coordoneze eforturile la meciul cu City în toată tribuna a doua, înţesată de stelişti, ei au trebuit să primească aprobare din partea clubului. Astfel, i-au prezentat lui Becali o machetă a unei coregrafii care să celebreze cei 30 de ani de la victoria de la Sevilla. Suporterii au promis că vor realiza această coregrafie gratis, pentru ca apoi, dacă Becali va fi mulţumit, să îi finanţeze.

În tot acest timp, fanii lui Dinamo au gândit şi au pus la punct toate detaliile astfel încât toată tribuna să fie dominată de veste purtate de stelişti, care să construiască mesajul "Doar Dinamo Bucureşti".

La finalul partidei cu City, Becali a confirmat informaţiile. "Au venit nişte băieţi, că fac ei gratuit coregrafie. Le-am zis să facă. Credeţi că mă interesează pe mine şmecheria lor", a spus Becali la momentul respectiv. Chiar dacă atunci a bravat, acţiunea "câinilor" l-a deranjat vizibil pe latifundiar.