• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua pare de neoprit pe piaţa transferurilor, iar Becali pare că intenţionează, în curând, să dea lovitura cu două mutări de la marea rivală, Dinamo.

Dacă despre venirea lui Gnohere patronul vicecampioanei vorbeşte de fiecare dată ca despre o mutare ca şi făcută, mai nou roş-albaştrii par a tatona din nou "pisa Rotariu".

Mijlocaşul "câinilor" este aproape imposibil de adus, totuşi, nu doar ca urmare a faptului că acesta e urmărit de echipe puternice din Vest, iar situaţia lui contractuală este diferită faţă de a "Bizonului", dar şi din cauza faptului că fotbalistul a spus răspicat, de mai multe ori, că nu va trăda Dinamo pentru rivală.

Chiar şi aşa, Becali visează la o echipă de Ligă, iar Rotariu ar fi bomboana de pe tort. În conferinţa de presă de azi, Reghecampf a vorbit despre fotbalistul lui Dinamo, precizând că îl apreciază mult, dar că nu poate discuta prea mult despre jucătorii altor echipe.

"Să vorbesc acum de Rotariu sau de un jucător al lui Dinamo cred că este deplasat. Nu se poate întâmpla nimic pentru moment. V-am spus că sunt jucători buni (n.r.el şi Gnohere), fotbalişti care ar face faţă la orice echipă din România. Ca să poţi să aduci un asemenea jucător, trebuie să poţi să îndeplineşti mai multe criterii. Trebuie să poţi să-l cumperi, dar trebuie ca şi cei de la Dinamo să vrea să-l vândă", a spus Reghecampf, în conferinţa de presă de azi.

Totuşi, pe lângă Alibec, Steaua pare decisă să aducă în perioada următoare şi alţi fotbalişti importanţi, care să îi garanteze locul la masa bogaţilor în Europa.

Încercăm să investim, să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să ne calificăm în Champions League. Pentru asta patronul cumpără cei mai buni fotbaliști din România pe bani foarte mulți, vrem să fim foarte puternici”, a mai spus Reghecampf.

Partida dintre Steaua și Gaz Metan se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.