• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali e convins că poate să facă afaceri bune prin achiziționarea jucătorilor de la Viitorul.

După ce i-a luat de acolo pe Nedelcu, Coman sau Romario Benzar, omul de afaceri are în continuare planuri mari cu jucătorii de la Viitorul, căutați însă și pe plan extern.

Finanțatorul celor de la FCSB crede că Hagi trebuie să îi vândă jucători, pentru a putea să rămână la un nivel cât mai bun.

"Toată țara trebuie să îi mulțumească lui Gică Hagi. El și-a riscat averea pentru ca fotbalul românesc să înflorească iar. După el, sunt eu. Dacă nu iau eu jucătorii, nu poate.

Prima dată a fost el. El rămâne regele fotbalului românesc, prin naștere. Eu sunt un mic prinț. Iau jucători de la el și îi mai cresc. Eu îi promovez", a spus Becali, la PRO X.

Unul dintre cei remarcați de Ilie Dumitrescu, dar și de patronul FCSB, este Denis Drăguș, autorul unui gol superb în meciul cu Botoșani, din Cupa României. Cei doi au avut un dialog, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, pe seama tânărului fotbalist.

Ilie Dumitrescu: Drăguș ăla mi-a plăcut mie, Gigi...
Gigi Becali: Drăguș, da, da. Ai văzut? A vrut să dea el golul ăla așa. Ai văzut cum a dat golul ăla?

În vârstă de 18 ani, Drăguș a fost promovat de Hagi la echipa mare a celor de la Viitorul la începutul acestui sezon, de la Academia sa.