• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Scos din lot de către Nicolae Dică și criticat dur de Gigi Becali, în ultima perioadă, Gabriel Enache și-a luat inima-n dinți și l-a sunat pe finanțatorul echipei. Jucătorul de 27 de ani a ținut să-și lămurească situația la club.

După discuția avută cu jucătorul, Becali s-a răzgândit, după ce inițial declarase că nu mai vrea să-l vadă la echipă, și i-a transmis lui Enache că va primi șansa să joace în continuare.

"Pe mine nu mă sună jucătorii, dar m-a sunat Enache. Mi-a zis <<Nea Gigi nu e nimic adevărat că sunt supărat că a venit Benzar. Îmi dau viața pe teren".

I-am zis că nu e nicio supărare. Nu am făcut nimic împotriva ta. Va putea să joace. De ce să nu poată să joace. Dică trebuie să dea șanse la fiecare, să aibă fiecare șanse pe rând. Mi se pare normal" a declarat Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Finanțatorul FCSB a fost supărat pe Enache pentru jocul prestat în meciul cu Viitorul și susținea că fostul jucător de la Astra ar fi supărat pe faptul că Benzar i-a luat locul în echipă.

"M-am enervat atât de mult că i-am trimis mesaj lui Mihai Stoica. Atât de tare m-am enervat pe ăla, pe Enache...numai mingi lungi, n-a urcat nici măcar o dată. El e supărat, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă bagaţi pe mine acum când nu îl bagaţi pe Benzar?>. Cam aşa ceva a zis.

Pai lasă că o să stai tu la echipa a 2-a, la Liga a 3-a, şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar. O să vadă el. Nu-i convenea rezervă. Păi nu o să mai fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista pentru UEFA, dar nici Enache nu va fi", a spus Gigi Becali, zilele trecute.

Enache a ajuns la FCSB la începutul anului 2016, în schimbul sumei de 500.000 de euro, de la Astra, dar nu a reușit să-și câștige un loc de titular, fiind folosit atât mijlocaș dreapta, cât și fundaș dreapta.

65 de meciuri, 5 goluri și 6 pase de gol are Enache în tricoul FCSB.

900.000 de euro este cota de piață a lui Enache, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT