• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pablo Brandan este primul jucător care şi-a anunţat despărţirea de ASA Târgu Mureş. "Vreau să rămân în România şi din vară", a anunţat, însă, argentinianul, care a jucat pentru patru echipe în Liga 1: Urziceni, Steaua, Universitatea Craiova și ASA.

Calificată cu emoţii în play-off-ul Ligii 1, vicecampioana a anunţat că va intra în insolvenţă după doar trei etape, ceea ce ar putea duce la plecarea jucătorilor importanţi.

"Am contract până în iunie, cu niște opțiuni, dar normal că nu pot să rămân la Mureș. Nu este dorința mea să plec, normal că am fost forțat să plec, asta este realitatea. Acum, pot să spun că așteptăm să se termine campionatul și să găsim echipă. Nu am mai trecut prin momente atât de grele", a spus Brandan, în exclusivitate pentru Digi Sport.

ASA are meci cu Viitorul, joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro. Ardelenii sunt ultimii în play-off și ocupă locul 6, la 4 puncte de formația lui Hagi.

Jucătorii nu se mai concentrează însă la rezultate. Fără victorie de o lună, ei se gândesc doar la problemele clubului.

"Pentru mine a fost un șoc foarte mare! Banii nu s-au luat de foarte mult timp, dar acum suntem într-o etapă în care stăm la zero. Nu știm nimic, știm că o să intre clubul în insolvență, nu știu dacă s-a aprobat situația asta.

Vreau să rămân aici și România e prima opțiune, normal. Tot timpul am fost dorit aici, mi-a plăcut foarte mult, sunt de atâta timp. Este normal ca, dacă sunt opțiuni frumoase pentru familia mea, să ramân în România".