• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Astra n-a câștigat meciul cu Genk, de la Giurgiu, scor 2-2, dar păstrează șanse de calificare în optimile de finală ale Europa League, în returul de săptămâna viitoare.

La scorul final a contribuit și Constantin Budescu, care a marcat un nou gol de generic pentru campioni. Evoluția sclipitoare a ”decarului” giurgiuvenilor l-a impresionat și pe Gică Hagi. Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ”Regele” a spus că Budescu este un fotbalist pe care și l-ar dori orice antrenor.

VIDEO GOLUL LUI BUDESCU

”Budescu este unul dintre adevărații jucători cu numărul 10, pe care orice antrenor ar trebui să-l caute, pe care orice echipă ar trebui să-l aibă, pentru că sunt jucători care rup schema. Fac lucruri pe care tu nu poți să le gândești ca antrenor.

Ai nevoie de el în ultimii 30 de metri, să facă diferența. Ei sunt jucătorii buni, jucătorii publicului. La mine aș juca cu 4-5, aș căuta lucrul ăsta. Cu 3-4 am jucat, dar vreau mai mult. Adică toți cei din față să aibă apucături de număr 10. Să fie imprevizibili”, a spus Hagi, la Digi Sport.

Hagi spune că și Morar și Iancu și Chițu sunt jucători de un astfel de profil. 

”Modul de a antrena, stilul de joc, sunt chestiuni care contează. Anul trecut erau Tase (n.r. Florin Tănase), Cernat, Ianis, deci am avut mereu. E nevoie de timp pentru a crește”, a mai spus Hagi.