• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj a încheiat anul 2016 pe loc de play-off, însă în ultimele trei partide a obținut doar un punct, iar ocupanta locului 7 în Liga 1, Astra Giurgiu, s-a apropiat la o singură lungime de trupa lui Vasile Miriuță. Ardelenii vor să de întărească prin transferurile lui Ciprian Deac și Claudiu Bumba.

Pentru a nu rata intrarea în play-off, formația clujeană vrea să dea două lovituri pe piața transferurilor în această iarnă. "Îmi doresc doi jucători, iar conducerea știe despre cine este vorba", a spus Vasile Miriuță la reunirea "feroviarilor".

Țințele CFR-ului sunt doi mijlocaș de profil ofensiv, Ciprian Deac și Claudiu Bumba. Dacă pentru Bumba, liber de contract după despărțirea de Hapoel Tel-Aviv, se mai așteaptă doar cartea verde din Israel pentru înregistrarea transferului, în ceea ce-l privește pe Deac, lucrurile sunt mai complicate.

Fotbalistul care va împlini în luna februarie 31 de ani mai are contract cu echipa din Kazahstan, Tobol Kostanay, până la finalul anului. Deși e titular incontestabil, kazahii vor să renunțe la Deac din cauza salariului, considerat prea mare, 35.000 de euro lunar. Însă nici dacă va rămâne liber de contract, nu este sigur că Deac va ajunge sub comanda lui Vasile Miriuță în această iarnă. Asta deoarece mijlocașul are o ofertă de nerefuzat din Dubai, aproximativ 250.000 de dolari până în vară.

Patru nume pe lista neagră

CFR Cluj vrea să renunțe la serviciile atacantului Sergiu Negruț (23 de ani), dar și ale fundașului Andrei Tînc (31 de ani). Cei doi nu vor face deplasarea, la finalul săptămânii viitoare, în cantonamentul din Cipru al "feroviarilor". Altfel, CFR Cluj a reziliat deja contractul cu atacantul Laszlo Hodgyai (24 de ani), care nu a prins nici un meci în Liga 1 pentru formația feroviară, iar stoperul Cornel Ene (23 de ani) a acceptat să joace pentru Pandurii Tg. Jiu până în vară.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT