• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Olimpiu Moruțan (18 ani) continuă să fie cel mai mediatizat posibil transfer al iernii, mai ales că FCSB și CFR se luptă pentru semnătura lui. Ilie Dumitrescu laudă politica de transferuri a roș-albaștrilor, una pe care o consideră superioară celei a ardelenilor.

Deocamdată, negocierile recunoscute sunt cele dintre FC Botoșani și FCSB, dar reprezentanții celor două cluburi nu au ajuns la un numitor comun și asta pentru că moldovenii țin la prețul de transfer.

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist al FCSB, le-a transmis un mesaj celor de la Botoșani, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

"Botoşani vrea două milioane pe Moruţan? Şi Becali vrea 60 de milioane pe Coman. Botoşani trebuie să înţeleagă următorul lucru: singura echipă interesată de jucătorii de acolo e Steaua Bucureşti!

Ca să fie vândut, Moruţan trebuie pus într-o vitrină foarte bună. Eu nu vorbesc de valoarea copilului, dar trebuie să fii mai reţinut când e vorba de pretenţiile avute. Botoşani nu a vândut până acum pe nimeni nicăieri. Ăsta e adevărul, chiar dacă eu apreciez foarte mult ce s-a întâmplat la Botoşani”, a spus Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport.

Fostul mare jucător laudă, în schimb, politica de transferuri a roș-albaștrilor, pe care o consideră mai bună decât a celor de la CFR Cluj.

"Lucrurile sunt foarte clare, politica clubului FCSB e foarte inteligentă. În momentul în care un jucător se remarcă - vedeţi Man, Tănase sau Coman - Steaua face ofertă. E o demonstraţie de forţă, Steaua e singurul club care investeşte ca lumea. CFR nu, ea a investit 5% din cât a investit Steaua. Ei au şi altă politică, la Steaua se doreşte atât obiectivul, cât şi promovarea tinerilor”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.