• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj a reușit în ultimele zile două mișcări surprinzătoare pe piaţa transferurilor: aducerea lui Valentin Costache, de la Dinamo şi a lui Mailat, de la Timişoara, fotbalist curtat insistent de FCSB. Echipa din Gruia anunţă că nu se va opri aici, urmând a face alte oferte pentru jucători de valoare, în iarnă.

După ce în perioada de mercato din vară a fost de departe cea mai activă formaţie pe piaţa transferurilor, trupa ardeleană îşi continuă expansiunea. Obiectivul este titlul, însă proiectul clujenilor s-a schimbat fundamental. În sensul că doreşte să aducă fotbalişti români tineri de mare valoare, care să ofere soluţii excelente pe termen lung.

După transferurile lui Costache şi Mailat, Iuliu Mureşan anunţă noi achiziţii, astfel încât CFR să lupte cu şanse mari pentru cucerirea campionatului.

"L-am transferat pe Costache, de la Dinamo, l-am adus şi pe Mailat. Sunt doi jucători tineri, avem nevoie de jucători valoroşi. Cred că o să ne ajute amândoi foarte mult şi nu cred că vom avea probleme la anul cu regula U21. Pe Nemec nu ştiu dacă-l aducem, cred că nu. Aducem jucători tineri, jucători români. O să aducem, poate, şi un jucător străin. Trebuie să întărim echipa încă de la iarnă", a spus Mureşan.

Şi Dan Petrescu anunţă noi mutări, acesta abordând inclusiv subiectul "Nemec". Slovacul, la fel ca Mailat, e dorit intens de Becali, însă lucrurile ar putea lua o altă turnură.

"Sigur o să mai luăm jucători şi în perioada de transferuri. Avem o listă de jucători, sper să reuşim să luăm pe cine dorim. E clar că Nemec e un jucător bun!", a explicat şi "Super Dan".