• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Scandalul dintre Steaua și Armată este în plină derulare, dar surprinde faptul că încă un scandal, de data asta mocnit, este cât pe ce să înceapă chiar în tabăra celor care vor desființarea echipei lui Gigi Becali.

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că nu a apucat să trimită notificările către LPF și FRF, prin care cere dezafilierea echipei din Liga 1, tocmai pentru că superiorii săi nu au semnat actele.

”Sper ca cei din conducerea Armatei să dispună măsuri împotriva celor care-mi pun bețe în roate și să încerce să-mi asigure sprijinul necesar. Nu știu de ce s-a ajuns până aici, să nu am sprijinul necesar, chiar al conducerii! Nu înțeleg lucrurile acestea.

Nu am apucat să duc notificările pentru că însuși comandantul clubului nu le-a semnat și lucrul acesta mi se pare foarte... încă din octombrie. Nu se poate așa ceva. Eu am obținut decizia asta în decembrie și am muncit foarte mult, pentru că nu este ușor să câștigi un dosar așa de greu”, a spus Talpan.

Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, va susține marți, 17 ianuarie, o conferință de presă, de la ora 13:00, pe tema scandalului dintre Steaua și Armată, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Oficialul Armatei a explicat, mai apoi, și care a fost dialogul pe care l-a avut cu Cristian Petrea, noul comandant al CSA Steaua, interimar după plecarea lui George Boroi.

”M-am dus la dumnealui și a întrebat de ce sunt reprezentant convențional. Păi, pentru că sunt jurist, pentru că asta înseamnă când reprezint clubul în fața justiției. Nu le-a semnat, dar sunt convins că mâine dimineață (n.r. marți, 17 ianuarie) își va da seama că acest lucru trebuie să-l facă, pentru că este în interesul statului român.

Dacă nu o va face, atunci voi cere o audiență la ministrul Apărării. Oricum o s-o fac, pentru că nu mi se pare normal să fiu singur în războiul ăsta și să nu am sprijinul și să nu fiu apreciat de către cei din minister. 

Eu am făcut aceste lucruri de nenumărate ori, m-am dus la conducerea MApN în luna august, când am vrut să înscriu această echipă de fotbal, și am fost practic scos cu Poliția Militară din Minister. Nu se poate așa ceva. Eu reprezint interesele statului român. Cum poate fi tratat așa un jurist, mai ales la câți bani am adus Clubului Sportiv al Armatei? Cred că ar trebui să fiu apreciat, iar oamenii să mă privească altfel”, a mai spus Talpan la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT