• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Toată lumea a rămas surprinsă de faptul că Viitorul i-a vândut pe Benzar şi pe Nedelcu încă dinaintea dublei atât de importante cu RB Salzburg, slăbind evident Viitorul. Şi mai surprinzător este faptul că această politică poate continua după acest 1-3 de joi seară prin vânzarea altor doi jucători, Coman şi Cristian Ganea.

"Nu ştiu ce planuri are Gică Hagi la echipa sa, mai ales că, din ce am înţeles, îl va vinde şi pe Coman, şi pe alţii, ceea ce mă face să cred că cineva l-a supărat foarte rău. Cred că uşor, uşor intenţionează să renunţe la lucrul extraordinar pe care l-a construit la Viitorul", a dezvăluit Sandu Boc, invitat la emisiunea Digi Sport Matinal, din această dimineaţă.

În afara lui Florinel Coman, pentru care Gigi Becali i-a făcut o nouă ofertă consistentă lui Gică Hagi, 1,5 milioane de euro plus alte bonusuri consistente, foarte aproape de plecarea de la echipă este jucătorul de bandă stângă Cristi Ganea. Digi Sport a dezvăluit săptămâna trecută că nemţii de la Freiburg îl vor pe românul de 25 de ani, iar discuţiile s-ar purta tot în jurul sumei de 1,5 milioane de euro.

Inclusiv Hagi a confirmat la finalul meciului Viitorul-Salzburg, 1-3, că "în acest moment Coman are ofertă foarte mare. Nu contează de la cine, are ofertă mare".

Dacă în privinţa jucătorilor care pleacă de la Viitorul nu par să existe probleme cu înlocuirea lor, dacă se adevereşte varianta că Gică Hagi va pleca şi el de la echipă, atunci echipa va avea o mare problemă. Zilele trecute, jurnaliştii turci i-au suprins pe Hagi şi pe Fatih Terim în Istanbul şi au scris că cei doi pun la cale un proiect similar Viitorului, dar pentru asta ar fi nevoie de prezenţa românului în Turcia.

Cinci jucători dintre cei care au luat titlul în 2017 cu Viitorul au plecat deja de la echipă: Nedelcu, Benzar, Morar, Neluţ Roşu şi Purece. Coman şi Ganea sunt şi ei cu bagajele făcute.