• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gigi Becali a dezvăluit cum se pregătește ”Mbappe de România”. Florinel Coman pare să se fi schimbat total de când a ajuns la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că jucătorul de 19 ani a renunțat la fumat și a început să se pregătească separat alături de Florin Tănase.

”Coman merge acum cu Tănase la sală. Stă numai cu el. Se antrenează separat, s-a lăsat de fumat. Începe să crească. O să-l vedeți la anul”, a declarat Becali la Digi Sport Special.

De altfel, Florin Tănase, pe care mulți îl considerau prea firav, a început din acest sezon să se pregătească suplimentar. Așa cum Digi Sport v-a anunțat încă din luna octombrie, ”decarul” roș-albaștrilor rămâne separat după antrenament și petrece foarte mult timp la sală, iar rezultatele au început să se vadă pe teren.

”În fiecare zi merg la sală, lucrez suplimentar și mă bucur că mă simt din ce în ce mai bine. După antrenamente stau cu domnul Tănase și exersez”, a spus și Florin Tănase după meciul cu Juventus București.

FCSB s-a impus în ultima etapă cu 4-0 în fața celor de la Juventus București, iar două dintre goluri au fost marcate de Tănase. Florinel Coman a contribuit la 3 dintre cele 4 reușite ale roș-albaștrilor.

27 de meciuri, 9 goluri și 6 pase de gol are Tănase pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com.

17 meciuri, 4 goluri și 4 pase de gol are Coman pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu golul marcat de Tănase, din pasa lui Coman