• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Concordia Chiajna este singura echipă din Liga 1 care a ales Italia ca loc de cantonament pentru această iarnă. Elevii lui Adi Falub și-au stabilit cartierul general la Corato, localitate aflată la aproximativ 50 de kilometri de Bari.

Ilfovenii au la dispoziție 21 de jucători, după ce Alin Buleică s-a accidentat și a fost trimis acasă. În primul amical de pe tărâm italian, Concordia s-a impus cu 1-0 în fața celor de la AS Bisceglie, care evoluează în liga a patra din Italia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Pena, în minutul 49, după o pasă scurtă în interiorul careului mic dată de Cristescu.

Marți, 19 ianuarie, elevii lui Falub vor participa la un triunghiular, unde vor disputa două meciuri de câte 45 de minute fiecare, împotriva celor de la USD Corato și a celor de la Fidelis Andria, care evoluează în Liga Pro Italia.Fotbaliștii Concordiei vor disputa și miercuri, 20 ianuarie, un amical, de data asta mult mai tare. Este vorba despre un meci cu AS Bari, ocupanta locului 6 din Serie B, echipă la care sunt legitimați Ionuț Rada și George Pușcaș iar întâlnirea se va derula pe stadionul central ”San Nicola”.

Este stadionul pe care echipa națională a României a disputat două partide la Campionatul Mondial din 1990, 2-0 cu URSS și 1-2 cu Camerun.

Lotul Concordiei în Italia

Portari: Florin Matache, Florin Iacob, Alexandru Gudea, Marin Voicu

Fundași: Ștefan Bărboianu, Bogdan Bucurică, Iulian Mamele, Patrice Feussi (Dinamo București), Răzvan Tincu, George Burnea (Concordia II), Alexandru Novacek (Concordia II)

Mijlocași: Gabriel Giurgiu, Florin Purece, Marian Cristescu, Răzvan Grădinaru, Florin Răsdan, Tiberiu Serediuc, Adrian Cristea, Neluț Roșu (CFR Cluj)

Atacanți: Marius Pena, Robert Răducanu