• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo e aproape să prelungească din vară contractele a doi jucători de bază. Antrenorul Cosmin Contra a anunţat că Antun Palic şi Jaime Penedo nu doresc să plece din Ştefan cel Mare.

"Palic își dorește să rămână, suntem în discuții cu el, important e că jucătorul ar vrea să continue cu noi. La fel și Penedo, care a devenit tot mai sigur în ultima perioadă. Sper să rămână amândoi, pentru că sunt jucători de bază", a dezvăluit Contra, la Europa FM.

Mijlocaşul croat în vârstă de 28 de ani are contract doar până în vară cu Dinamo şi se află în atenţia mai multor cluburi din Rusia. Sosit în vara lui 2015, de la formaţia slovenă Krka, Palic are 52 de meciuri şi cinci goluri marcate, în Liga 1, pentru "câini", dintre care 28 de jocuri şi patru reuşite în actualul campionat.

Jaime Penedo mai are contract până în 2018 cu Dinamo, unde a ajuns vara trecută, de la echipa costaricană Deportivo Saprissa. Portarul în vârstă de 35 de ani din Panama are 11 meciuri în Liga 1 pentru gruparea din Ştefan cel Mare şi a devenit titular incontestabil după accidentarea lui Laurenţiu Brănescu, cel care nu va mai juca în acest sezon.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT