• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo nu concepe să rateze play-off-ul în sezonul viitor, ba chiar își propune să se bată cu adevărat la titlu, alături de FCSB și CFR Cluj.

Roș-albii au făcut destul de târziu transferurile din această vară, însă atât grecul Katsikas, Salomao cât și Nascimento, adus de la CFR, la schimb cu Nistor, ar urma să fie titulari sub comanda lui Contra.

Om de bază va fi și Paul Anton, revenit în Ștefan cel Mare după ce a fost împrumutat la Getafe, alături de care a promovat în Primera Division, campionat care va fi ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport. Mijlocașul a terminat însă foarte târziu sezonul și este încă în vacanță după ce s-a căsătorit, astfel că el va fi apt abia la sfârșitul lunii iulie.

În principiu, Cosmin Contra va miza tot pe un sistem 4-2-3-1, în care slovacul Adam Nemec va fi titular indiscutabil în linia de atac. Din schemă ar urma să sară Azer Busuladzic, în linia de mijloc, dar și Luka Maric, în apărare.

Cum ar putea arăta Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, S. Filip - Nascimento, Anton - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec

Rezultatele lui Dinamo din meciurile amicale:

Dinamo - Osijek 1-4
Dinamo - Lokomotiva Zagreb 0-1 
Dinamo - NK Maribor 1-2
Dinamo - FK Verzej 5-1
Dinamo - Domzale 3-2
Dinamo - NK Rogaska 2-0
Dinamo - FK Anzhi 0-1

În sezonul de Liga 1 care începe în această săptămână, Dinamo va debuta cu o nou-promovată. Partida dintre Juventus Bucureşti - Dinamo se joacă pe Ilie Oană, din Ploieşti, şi e în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 21:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!