• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Golul marcat de Culio, din penalty, minutul 55, cel prin care ardelenii au și stabilit scorul final, i-a dat prilejul lui MM Stoica de a mai ”lansa” o nouă ironie la adresa rivalilor din ”Ștefan cel Mare”.

În stilu-i caracteristic, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a postat un mesaj pe social-media.

”Play-off, play-out, tot play e!”, este mesajul postat de MM Stoica. Oficialul FCSB a dorit astfel să puncteze faptul că, în acest moment, distanța dintre Dinamo, locul 7, și Astra, locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, s-a mărit la patru puncte, după victoria giurgiuvenilor la Chiajna, scor 1-2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Alte ironii ale lui MM Stoica la adresa celor de la Dinamo:

"Poate să ne spună la ce rezultate să ne aşteptăm, dacă este aşa de isteţ. Cred că la comisii ar trebui să explice declaraţia asta ... Deocamdată să reuşească să-l bată pe Hagi, că mi-e frică tare că vor avea meci greu", a mai spus MM Stoica.

”E bine pentru noi că va fi o luptă în trei pentru câștigarea campionatului. Ar fi fost bine să fie o luptă în patru, dar alții trebuie să-și schimbe numele în campioana play-out-ului. Doar la o echipă mă refer! Știți voi care este aceea.

Odată cu realegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, cei de la Dinamo ar putea beneficia de o schimbare în regulament. Dacă play-off-ul ar fi format din 8 echipe și play-out-ul din 6, atunci ar avea și ei șanse de a pătrunde în elita fotbalului românesc. Așa, e mai greu”, a spus MM Stoica.

"Acel moment în care realizezi că te gândești la primăvară, în timp ce alții au fost eliminați în plină vară europeană...", a scris Mihai Stoica.