• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cu patru etape rămase de jucat din play-off-ul Ligii 1, FCSB are prima șansă la câștigarea titlului, având în vedere că are un avans de trei puncte în fața Viitorului și de cinci în fața lui Dinamo.

De aceeași părere sunt și cititorii site-ului Digi Sport, care văd echipa lui Laurențiu Reghecampf drept mare favorită în comparație cu celelalte două formații de pe podium.

La întrebarea ”Cine va lua titlul?”, peste 60% dintre cei care au votat la sondajul de pe digisport.ro, adică 16.806 consideră că FCSB este mare favorită. Deși se află pe locul secund, Viitorul le inspiră mai puțină încredere cititorilor site-ului decât Dinamo. Doar zece procente dintre aceștia au încredere în echipa lui Gheorghe Hagi, în comparație cu cei 28,3% care cred că Dinamo o va depăși inclusiv pe FCSB, în lupta pentru primul loc.

Rezultatul sondajului nu este unul surprinzător. Încă dinainte ca play-off-ul să înceapă, vizitatorii site-ului digisport.ro au votat-o pe FCSB (care în acel moment încă nu renunțase oficial la denumirea de Steaua) la întrebarea ”Cine ia titlul?. Ca și acum, pe locul doi a ieșit tot Dinamo, în timp ce Viitorul, lider la finalul sezonului regulat, a fost a treia.

În acest moment, și celelalte trei echipe din play-off, CFR Cluj, CS U Craiova și Astra, au șanse matematice să ia titlul, însă este puțin probabil ca una dintre ele să o depășească chiar și pe FCSB după ultimele patru runde din acest sezon.

Clasament play-off, Liga 1:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT