• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gabi Tamaş este al 11-lea transfer al Stelei din această iarnă. Chiar dacă este un jucător care a avut probleme disciplinare la majoritatea echipelor pe la care a trecut, fundaşul de 32 de ani i-a făcut o promisiunea lui Gigi Becali, pe care l-a convins astfel să îl reprimească la gruparea campioană.

"M-a impresionat când i-am propus să meargă la biserică în fiecare duminică şi el a zis da. Aşa m-a impresionat. I-am zis că trimit şoferul după el în fiecare duminică şi, dacă e în cantonament, am vorbit cu Reghe să îl lase. El a fost de acord.

Reghe mi-a zis: am nevoie de talie pentru Champions League. Dacă n-avem talie şi luăm gol, e greu să mai revenim. Am trecut şi peste declaraţiile lui cu clonele. Nu mă cert eu cu fotbaliştii. E suflet curat, dar băutura e patimă, dar cu rugăciune scapi", a comentat Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Îi pun clauză că dacă bea, a doua zi e dat afară! Pe Tamaș nu-l interesează banii acum, el vrea să demonstreze ceva și să prindă Euro 2016. Până în vară, va avea salariu lunar de 1.000 de euro, apoi contract pe încă un an, cu o sumă mai mare. Bonusul de Ligă e exact ca la ceilalți jucători", a specificat finanţatorul campioanei.

3 trofee a câștigat Gabriel Tamaș cu Steaua: titlul în Liga 1, Cupa României și Cupa Ligii României, toate în 2015 și cu Costel Gâlcă antrenor.

65 de meciuri și 3 goluri are Tamaș în prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2003.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BECALI