• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu 5 victorii și un singur egal în primele 6 etape (golaveraj 11-1), CFR Cluj este liderul Ligii 1 și are un start excelent sub comanda lui Dan Petrescu. Conducerea CFR-ului a făcut eforturi serioase pentru a-i pune la dispoziție noului antrenor tot ce se putea mai bun pe bani puțini, iar "Bursucul" se arată impresionat și încântat de unul dintre noii jucători.

Cu 3 goluri, Ovidiu Hoban este cel mai bun marcator din acțiune de la CFR Cluj în acest start de campionat. Tot atâtea reușite are și Culio, alt jucător transferat în această vară, dar argentinianul le-a semnat pe toate din lovituri de la 11 metri.

Ajuns la vârsta de 34 de ani, mijlocașul defensiv își face treaba la mijlocul terenului și apare excelent la finalizare. Transferul său la CFR este o realizare pentru Dan Petrescu, cel care l-a vrut încă de acum 10 ani, pe când antrena la Unirea Urziceni și cucerea titlul.

"Nu mă aşteptam şi nu se aştepta nimeni să marcheze deja 3 goluri. Este clar că îşi face treaba foarte bine, chiar dacă rolul lui este mai mult defensiv. A reuşit să marcheze 3 goluri, ceea ce arată că are valoare şi nu m-am înşelat nici acum 10 ani sau 9 când am vrut să-l iau la Urziceni, când eram disperat să-l iau şi n-am reuşit. L-am atras acum, până la urmă. Chiar dacă are o vârstă, sunt fericit că este aici şi sper să continue tot aşa", a spus Dan Petrescu, potrivit ProSport.

27 de meciuri și un gol are Ovidiu Hoban la naționala mare a României, pentru care a debutat în 2013 și alături de care a participat la Campionatul European din 2016.