• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR 0-2. Dinamo e aproape să rateze play-off-ul, iar Ionel Dănciulescu și-a pierdut și el răbdarea cu oamenii lui Vasile Miriuță.

Cunoscut drept un tip apropiat de jucători, Dănciulescu i-a făcut praf pe fotbaliștii lui Dinamo și a ținut să sublinieze că aceștia au o "mentalitate de provincie".

"Pentru jucătorii de azi, văd că a devenit o corvoadă să joace acasă. În meciul cu CFR, fanii i-au încurajat de la început până la sfârșit. Mai sunt câteva meciuri de jucat, în iarnă vom vedea ce putem face pentru viitorul lui Dinamo.

E o problema mentală la nivel de club, de jucători. Nu știu dacă sunt foarte slabi, pentru că au demonstrat în trecut că nu sunt. Ei au făcut meciuri bune și foarte bune, dar acum nu se exprimă la adevărata lor valoare. Le lipsește total încrederea. Echipa e la pământ psihic, nu are reacție și totul se prăbușește atunci când primim gol.

Pe jucători trebuie să-i motiveze salariile, banii, performanța. Nu-mi place că se complac, au mentalitate de provincie și se mulțumesc cu puțin. La Dinamo, FCSB, Rapid sau Craiova, victoria trebuie să fie un obiectiv indiferent de adversar", a spus Dănciulescu, la PRO X.

După etapa a 18-a, Dinamo este la 4 puncte de Astra, formație aflată pe ultimul loc (6) care duce în play-off.

PROGRAMUL LUI DINAMO:

Etapa a 19-a: DINAMO - CSM Poli Iași
Etapa a 20-a: Sepsi - DINAMO
Etapa a 21-a: DINAMO - Voluntari
Etapa a 22-a: ACS Poli Timișoara - DINAMO
Etapa a 23-a: DINAMO - Craiova
Etapa a 24-a: Chiajna - DINAMO
Etapa a 25-a: DINAMO - FCSB
Etapa a 26-a: Astra - DINAMO