• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB - Voluntari. Constantin Budescu a debutat oficial pentru roș-albaștri în Liga 1. Noul număr 11 al celor de la FCSB a făcut o partidă excelentă și a reușit să marcheze primul gol într-un joc oficial pentru echipa sa.

Budescu a deschis scorul în minutul 34 din penalty, după o fază plecată tot de la el. Mijlocașul ofensiv a executat excelent o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri de poarta ilfovenilor, portarul oaspeților a respins până la Tănase, care acesta a ratat din 6 metri, dar a fost faultat după ce mingea a revenit tot la el.

Budescu și-a asumat răspunderea executării penalty-ului și a transformat fără probleme.

VIDEO cu golul marcat de Budescu

Pe lângă golul marcat, Budescu a mai ieșit în evidență prin pasele și driblingurile sale, dar și printr-o execuție excelentă. În vârstă de 28 de ani, mijlocașul ofensiv a încercat să-l învingă pe portarul oaspeților direct din corner, acesta a respins însă in extremis.

VIDEO cu execuția lui Budescu din corner

750.000 de euro a plătit FCSB pentru Budescu, valoarea clauzei de reziliere a contractului fotbalistul în vârstă de 28 de ani, din care 450.000 de euro a primit Astra și 300.000 jucătorul. Înţelegerea este valabilă 4 ani, iar fotbalistul va avea un salariu de 240.000 de euro pe an.

În sezonul precedent a jucat în 41 de meciuri pentru Astra, în toate competițiile, reușind să marcheze 13 goluri.

1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT