• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

"Mi se pare o glumă!" a fost reacţia lui Victor Piţurcă la anunţul lui Ionuţ Negoiţă că vinde Dinamo pentru 4 milioane de euro. Şi foştii jucători din Ştefan cel Mare sunt surprinşi de suma cerută de acţionarul majoritar al alb-roşiilor.

Anunţul că Dinamo este de vânzare pentru 4 milioane de euro i-a şocat pe foştii jucători din Ştefan cel Mare. După ce a contribuit la ultimul titlul câştigat de alb-roşii, în 2007, Ionel Ganea a fost cel mai tranşant.

"Cere 4 milioane, dar nu știi ce datorii mai sunt. Și ce deține clubul. Dacă nu deține palmaresul și ce e mai important...Din informațiile mele nu prea au ce să vândă" a declarat fostul atacant.

"Mi se pare o sumă foarte mică ținând cont de istoria lui Dinamo. Dacă nu se înghesuie nimeni să cumpere echipa e și mai grav" a adăugat Gică Popescu, cel care a bifat o jumătate de sezon în tricoul formației din Ștefan cel Mare.

La o zi distanță de la anunțul lui Negoiță, colegii de la emisiunea Fotbal Club au dezvăluit că un grup de oameni de afaceri din Norvegia ar fi interesaţi să preia Dinamo. Aceştia sunt implicaţi în business-uri cu petrol.

"Mi se pare o glumă, dar asta e situația. E ciudat ca un club ca Dinamo să fie amanetat, vândut pe o sumă derizorie ca aceasta" e de părere Victor Pițurcă.

Ionuț Lupescu este singurul care privește cu optimism spre viitor. "Sper să se găsească oameni care, într-adevăr, să vină să ducă clubul mai departe. Negoiță atât a putut, sper să găsim oameni care să-l ducă în etapa următoare" a precizat directorul Comisiei Tehnice de la UEFA.

Ionuţ Negoiţă a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo în martie 2013. De atunci, alb-roşiii au câştigat doar un trofeu, Cupa Ligii, în acest an.