• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)


Astra a contestat două decizii luate de brigada condusă de Cătălin Popa, în confruntarea cu echipa lui Săndoi, Concordia Chiajna. Campionii au cerut gol valabil la Geraldo şi au fost de părere că arbitrul a acordat prea uşor lovitură de la 11 metri oaspeţilor. Doar în ceea ce priveşte prima solicitare, giurgiuvenii par să aibă dreptate. 

Cu doar 12 puncte acumulate după 12 etape, campioana este victima problemelor financiare de la club, însă se consideră nedreptăţită şi de deciziile luate de arbitri.

Astăzi, în Ştefan cel Mare, în confruntarea contra Chiajnei, Astra a fost nemulţumită de două decizii luate de brigada condusă de Popa.  Mai întâi, centralul a anulat un gol al lui Geraldo, pe motiv de fault în atac. Din reluări, se poate observa că fundaşul giurgiuvenilor nu îl incomodează cu nimic pe adversar, astfel că golul ar fi trebuit acordat. 

De menţionat că decizia lui Cătălin Popa nu a fost singura controversată din prima repriză. Pe final, centralul a arătat punctul cu var la un contact între Constantinescu şi Junior Morais. Jucătorii campioanei au protestat, considerând că fundaşul stânga nu l-a faultat pe adversar. Specialiştii Digi Sport, prezenţi în pauză în cadrul emisiunii Fotbal Club, au decretat însă că arbitrul a avut dreptate.

Totodată, în minutul 9 al partidei, Popa a luat o decizie pro-Astra: i-a refuzat un penalty lui Constantinescu, oaspeţii putând să deschidă scorul încă de atunci.