• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nicolae Dică i-a găsit cea mai bună poziție lui Filipe Teixeira. Tehnicianul de 37 de ani consideră că mijlocașul de 37 de ani dă cel mai bun randament pe benzi. Deși portughezul poate evolua destul de bine și în centrul terenului, lângă un închizător, așa cum a făcut-o în câteva meciuri din acest sezon.

Dică a explicat de ce preferă să-l folosească pe Teixeira în zonele laterale și nu în centrul terenului. Antrenorul FCSB se teme ca acesta să nu piardă mingea, iar echipa să ia gol, așa cum s-a întâmplat cu Lugano, în cazul lui Ovidiu Popescu.

”Eu cred că Teixeira dă randamentul cel mai bun în zonele laterale. El ține de minge și cu adversar în spate, îi place să se întoarcă. Când joacă în zona centrală, există pericolul să mai piardă mingea și putem să luăm gol, cum s-a și întâmplat în meciul cu Lugano (n.r. - Ovidiu Popescu a pierdut mingea în meciul din Elveția)”, susține Nicolae Dică.

Mijlocașul a ajuns în curtea roș-albaștrilor în ultima perioadă de transferuri și a semnat un contract pe un an cu formația lui Gigi Becali. 20.000 de euro pe lună este salariul pe care-l ia Teixeira la FCSB.

14 meciuri, două goluri și două pase de gol are Teixeira în tricoul FCSB.

150.000 de euro este cota de piață a lui Teixeira.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT