• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FCSB joacă în etapa a 10-a cu Gaz Metan. Ținând cont de programul încărcat pe care roș-albaștrii îl vor avea în perioada următoare, și că vor juca cu CFR Cluj și Dinamo în decurs de patru zile, Nicolae Dică a decis să menajeze mai mulți titulari.

Alibec, Budescu, Pintilii, Morais, Golofca și Bălașa sunt jucătorii pe care tehnicianul de 37 de ani nu i-a oprit în lot pentru partida cu Gaz Metan Medias, cărora li se alătură Teixeira, acesta din urmă fiind ușor accidentat, iar Dică nu a dorit să riște.

Pe lângă aceștia, antrenorul FCSB a decis să-i menajeze și pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, cei doi fiind rezervă.

În schimb, în echipa lui Dică au revenit Gabriel Enache și Vlad Achim, jucători intrați în dizgrația lui Gigi Becali, și care nu au prins lotul în ultimele meciuri. Exclus din echipă înaintea partidei cu Plzen, Enache l-a sunat pe finanțatorul roș-albaștrilor și a lămurit situația, astfel că jucătorul de 27 de ani a revenit în echipă.

Echipa FCSB în meciul cu Gaz Metan:

Niță - Enache, Larie, Planic, Momcilovic - Achim, Popescu - Man, Tănase, De Amorim - Gnohere

FCSB va juca joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, cu CFR Cluj, pe terenul ardelenilor, iar duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, va întâlni pe Dinamo, pe Arena Națională. Ambele meciuri vor fi transmise în direct pe Digi Sport 1 și vor putea fi urmărite în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT