• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a adus nu mai puţin de 10 jucători în această iarnă, dar nu se opreşte aici. Mircea Rednic îl mai vrea la echipă pe Andrei Peteleu (23 de ani), jucător care poate evolua ca fundaş lateral. Dacă se va materialuza transferul fotbalistului de la Petrolul, roş-albii se vor despărţi de Steliano Filip (foto - 21 de ani).

Andrei Peteleu a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, din cauza datoriilor pe care Petrolul le are faţă de el, iar Comisia de Soluţionare a Litigiilor ar putea da azi un verdict în cazul său. Dacă îi va fi reziliată înţelegerea cu ploieştenii, jucătorul va ajunge la Dinamo. Peteleu a dat probe în această iarnă la Celtic, însă nu s-a încadrat în cerinţele scoţienilor şi a revenit în ţară. El nu s-a mai prezentat la antrenamentele Petrolului şi nici la vizita medicală, aşteptând un verdict favorabil din partea Comisiei de Disciplină. De cealaltă parte, ploieştenii vor să ceară suspendarea jucătorului, pentru că acesta, deşi se află încă sub contract, nu s-a mai prezentat la echipă.

Dacă va rezolva transferul lui Peteleu, Dinamo se va despărţi de Steliano Filip. Fundaşul stânga a intrat în conflict cu Mircea Rednic, după ce antrenorul a decis să-i dea banderola de căpitan lui Paul Anton. "Sunt dezamăgit şi mă simt nedreptăţit", a declarat atunci fundaşul stânga, această ieşire fiind considerată total inoportună de către Rednic. De aici a intervenit ruptura, iar jucătorul este decis să plece de la Dinamo. Internaţionalul român are în acest moment pe masă o ofertă de 1,3 milioane de euro, de la CSKA Moscova. Şi Dinamo Moscova este interesată de serviciile sale, însă, propunerea concretă vine de la CSKA. Dacă îl va lua pe Peteleu, Dinamo va accepta să se despartă de Filip, care îşi doreşte un transfer afară.

Filip a lipsit în partida cu FC Botoşani, fiind suspendat, dar a revenit în primul 11 la meciul cu Chiajna.

10 jucători a adus Dinamo în această iarnă: Rîmniceanu, Muţiu (portari), Hanca, Olteanu, Ekeng, Bartalsstovu, Kortzorg, Lazăr (revenit după împrumutul la Chiajna), Batin şi Bicfalvi. Al 11-lea ar putea fi Peteleu

11 jucători au plecat de la Dinamo: Abraham, Popescu (portari), Fai, Feussi, Ghomsi, Vojnovic, Van Haaren, Şerban, C. Matei, Gavrilă, Shalaj. Al 12-lea ar putea fi Filip

1,25 milioane de euro e cota de piaţă a lui Filip

1,3 milioane de euro oferă CSKA Moscova pentru Filip