• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a plecat miercuri în cantonamentul din Cipru, antrenorul Mircea Rednic alegând să nu-i includă printre cei 22 de fotbaliști care au făcut deplasarea pe Cosmin Matei, Bogdan Gavrilă și Ionuț Șerban. Tehnicianul mai așteaptă un singur transfer în această iarnă.

"Plecăm cu un lot de 22 de jucători. Mai lipsește un jucător, o piesă, un jucător străin. Am spus că vor mai veni doi jucători, un român, Batin, care a venit, și un străin. Străinul e un jucător polivalent, care poate să joace pe benzi, dar și ca al doilea vârf. E o perioadă de transferuri încă, mai așteptăm, sunt sigur că unul dintre cei trei jucători cu care suntem în discuții va veni.”, a spus antrenorul din Ștefan cel Mare.

Surprinde absența lui Matei din lot, dar Rednic a explicat această situație: “Totul e clar. El a refuzat să-și prelungească contractul în vară, am stabilit că va rămâne până în iarnă, când își va găsi echipă. Are oferte și-și va găsi echipă. Nu știu ce a făcut Gavrilă. Tot vorbim de jucători talentați, lor le place aici, că e viață frumoasă. Noi le dăm șanse să joace la un club. Patrick Petre am înțeles că ne-a căutat și va semna zilele următoare.”

Lotul echipei Dinamo pentru stagiul de pregătire din Cipru este următorul:

Portari

Vytautas Cerniauskas, Victor Râmniceanu, Vlad Muțiu

Fundași

Ante Puljici, Steliano FIlip, Miha Mevlja, Sergiu Hanca, Andrei Marc, Laurențiu Corbu

Mijlocași

Ionuț Nedelcearu, Vlad Olteanu, Dorin Rotariu, Patrick Ekeng, Antun Palici, Valentin Costache, Paul Anton, Andrei Târcoveanu, Valentin Lazăr

Atacanți

Harlem Gnohere, Marcel Essombe, Paul Batin, Ionuț Moldoveanu

Program amicale Dinamo

23 ianuarie, ora 15.00, Yermasoyia: Dinamo - Shijiazhuang (China)

26 ianuarie, ora 15.00, Pyrgos: Dinamo - Aris Limassol (Cipru)

28 ianuarie, ora 15.00: Dinamo - FK Ural (Rusia)

1 februarie, ora 15.00: Dinamo - Ruch Chorzow (Polonia)