• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Oficialii lui Dinamo par că s-au decis asupra urmaşului lui Cosmin Contra pe banca tehnică a formaţiei din Ştefan cel Mare. Claudiu Niculescu este în pole-position pentru a reveni la echipa de suflet din postura de antrenor.

Numirea lui Contra la naţională este doar o chestiune de timp, după ce Dan Petrescu a refuzat oferta lui Burleanu. Preşedintele FRF a negociat cu antrenorul "câinilor", care nu a ascuns niciodată faptul că visează să conducă de pe bancă prima reprezentativă.

Potrivit colegilor de la Fotbal Club, Negoiţă şi Mutu au purtat astăzi mai multe discuţii şi par să fi ajuns la un acord privind înlocuitorul lui "Guriţă". Claudiu Niculescu, care a cucerit Cupa cu Voluntariul este alesul lui Dinamo, deşi în ecuaţie intrase la un moment dat şi Vasile Miriuţă (Chiajna). În următoarele zile, după oficializarea numirii lui Contra la prima reprezentativă se va discuta concret şi cu cel poreclit "Clau-gol". Din informaţiile de până acum, sunt şanse mari să se ajungă la un numitor comun. 

"Eu cred că merită, din moment ce face performanţă la Voluntari după doar câteva luni", a spus Duckadam, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

De notat că Mutu a avut la îndemână şi două variante "grele": un campion mondial şi un deţinător al Ligii Campionilor. Matthaus şi Effenberg au fost variantele oficialilor lui Dinamo, însă în cele din urmă s-a mers pe varianta clasică, de a-i da credit unei foste glorii. Ultimul antrenor străin de pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare fusese Dario Bonetti.

"Când vom ști ceva sigur, atunci începem să discutăm. E posibil să vină și un antrenor străin. Mi-au fost propuşi Matthaus şi Effenberg", a afirmat Mutu, aseară, la Digi Sport.

24 de meciuri pe banca celor de la FC Voluntari
12 victorii, 5 remize și 7 înfrângeri e statistica lui Niculescu pe banca ilfovenilor
1,71 puncte pe meci a obținut Niculescu în medie pe banca ilfovenilor
2 trofee a câștigat: Cupa și Supercupa României