• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Claudiu Niculescu (41 de ani) a refuzat, miercuri dimineață, oferta de a o prelua pe Dinamo și, imediat după aceea, a și explicat ce motive l-au făcut să ia o astfel de decizie. Tehnicianul a recunoscut că visul său este acela de a ajunge într-o zi pe banca tehnică a roș-albilor, dar a considerat că acum nu este cazul.

”Nu pot să neg, oricum ați fi aflat din sursele voastre, am fost sunat de conducerea clubului Dinamo, le-am mulțumit că s-au gândit la mine, dar am refuzat. 

Dinamo nu este... de refuzat în niciun moment, dar am un deosebit respect față de oamenii de aici, care mi-au oferit în primăvară șansa de a reveni în Liga 1. De atunci am făcut lucruri frumoase împreună, așa că nu pot lăsa treburile așa, la jumătate de drum. Acum e decizia corectă pe care aș fi putut să o iau”, a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu va oferi detalii pe larg despre negocierile cu Dinamo, dar și multe alte amănunte picante, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, al cărui invitat este, la Digi Sport 1, de la ora 19:30.

Referitor la negocirile pe care le-a purtat cu Alexandru David, președintele lui Dinamo, Niculescu a replicat:

”Am purtat discuții civilizate. Am discutat despre fotbal, mi-au spus că mă doresc acolo iar eu le-am mulțumit foarte mult pentru ofertă, dar am considerat că nu este acum momentul.

Nu am fost deranjat de faptul că a fost preferat Miriuță după plecarea lui Contra, din moment ce nu am ajuns să negociez cu clubul. Am fost deranjat doar de ce s-a scris în acele zile, chestiuni care m-au derutat și mi-au distras atenția de la ce aveam de făcut la Voluntari”.

Mai mult decât atât, Niculescu a închis orice ”portiță” și pentru pauza de iarnă, atunci când Miriuță poate fi demis conform contractului în vigoare.

”Sunt convins că cei de acolo vor să facă treabă mai bună pentru că lucrurile nu merg acum, fac eforturi ca să iasă din pasa neagră. Dacă Vasile va pleca, sunt convins că va fi adus tot un antrenor cu trecut dinamovist”, a mai spus Claudiu Niculescu.