• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo se află pe locul 3 în play-off, după șase etape, și speră să dea lovitura acestui sezon prin câștigarea titlului de campioană. Adrian Mutu, directorul general al roș-albilor, a dezvăluit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, care este planul prin care elevii lui Cosmin Contra pot produce minunea.

Fostul mare atacant spune că Dinamo are în acest moment 10% să câștige campionatul, dar că lucrurile se pot schimba radical după etapa din weekend.

”Avem 10% șanse să câștigăm campionatul. E important pentru noi, în primul rând, să ne luăm revanșa în fața Craiovei, după ce nu i-am învins în ultimele două meciuri, dar depindem și de rezultatul partidei dintre Steaua și Viitorul. Un egal acolo și o victorie a noastră, la Severin, va schimba radical clasamanetul.

Pentru că vom ajunge la trei punhcte în spatele Stelei, după care va urma derby-ul pe Arena Națională, care va fi cel mai important meci al sezonului, cu tribune arhipline. Dacă vom bate Craiova, vom câștiga sigur și cu Steaua și cu un 1-0, să zicem, vom trece pe primul loc. Și, dacă va fi așa, atunci Dinamo va lua campionatul!”, a spus Mutu, la Digi Sport.

În runda a 8-a din play-off se va juca Dinamo - FCSB. Derby de România se va juca disputa luni, 1 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Până la Derby de România, Mutu a spus că cel mai important va fi ca trupa lui Contra să se impună în fața Craiovei.

”Știe toată lumea de rivalitatea dintre olteni și noi, cei de la Dinamo, așa că suntem absolut convinși că ei se vor mobiliza foarte mult și că vor face totul pentru a câștiga. Tocmai de aceea, noi trebuie să ne mobilizăm 100%, să nu ne culcăm pe o ureche după cele trei victorii la rând.

Dinamo trebuie să apese accelerația pe ultima sută de metri, pentru că depinde numai de noi să reușim în acest sezon. Repet, dacă vom câștiga la Craiova, sigur ne vom impune și în fața Stelei”, a mai spus Mutu, la Digi Sport. 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT