• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

La 5 puncte în spatele liderului FCSB, Dinamo trebuie să câștige neapărat pe terenul lor ce la CS U Craiova dacă vrea să rămâna în lupta pentru titlu. Echipa lui Contra vine după 3 succese la rând și are șanse reale la locul 2, însă fostul căpitan al "câinilor", Giani Kiriță, e convins că trupa din Ștefan cel Mare se poate bate la titlu.

"Calculele le-am făcut. Depinde ce facem noi la Craiova. Dacă o să câștigăm, șansele la locul 2 sunt reale, dar mai întâi urmează meciul de la Craiova și apoi Steaua. Ne batem acolo la locurile 1,2,3. Cred că e foarte bine ținând cont ce s-a întâmplat în trecut la Dinamo. Cred că șansele sunt foarte bune pentru Dinamo pentru că avem 3 victorii, dacă batem și Craiova o să fie un derby de foc" a declarat Kiriță.

În cazul în care Dinamo nu se impune la Severin, iar FCSB câștigă duelul cu Viitorul de pe Arena Națională, formația lui Reghecampf s-ar putea încorona campioană etapa viitoare, dacă învinge marea rivală în derby-ul de pe 1 mai, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Dinamo a pus deja biletele în vânzare și fostul fundaș Giani Kiriță s-a numărat printre cei care i-au invitat pe fanii roș-albilor la meci. Kiriță nici nu vrea să audă de o eventuală victorie a rivalilor în partida care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1 pe 1 mai, de la ora 20:30 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro

"Eu mi-aș dori din suflet să nu fie așa (nr. să câștige FCBS campionatul după derby). Poate să ia oricine campionatul, dar nu Steaua. Trebuie să-i batem din orice poziție, indiferent de ce se întâmplă și cum se întâmplă. Chiar și pe Play Station, când joci, trebuie să-i bați. E simplu ca bună ziua. Normal că prefer Viitorul campioană, mai ales că îl știu și pe Gică Hagi din Turcia. Îmi doresc din tot sufletul să ia campionatul" a declarat fostul fundaș al lui Dinamo.